Header Gala

JKZ Benefietgala

Op zaterdag 13 november 2021 organiseert de Junior Kamer Zutphen een benefietgala ten behoeve van de Stichting Hartekind.

Jaarlijks horen 1.500 kersverse ouders dat het hart van hún kindje niet helemaal gezond is. Hun kind is één van de meer dan 25.000 hartekinderen in Nederland; kinderen met een hartafwijking. Ongeveer tweederde van deze hartekinderen moet vlak na de geboorte één of meerdere levensreddende operatie(s) ondergaan. Bovendien hebben hartekinderen vaak een kortere levensverwachting en beperkingen door hartfalen, hartritmestoornissen en/of opgelopen hersenschade. En nog altijd overlijden jaarlijks ook 150 hartekinderen, waarmee een hartafwijking doodsoorzaak nummer 1 is bij kinderen onder de 15 jaar. Daarom zet Stichting Hartekind zich met hart en ziel in voor het vergroten van de overlevingskansen van hartekinderen en het verbeteren van kwaliteit van leven. Stichting Hartekind financiert levensbelangrijk onderzoek, organiseert/ ondersteunt evenementen en initiatieven voor dit doel en geeft voorlichting aan ouders.

En op 13 november ondersteunen wij als Junior Kamer Zutphen dit goede werk door geld op te halen door het organiseren van een netwerkevent.  

Vanaf 20.00 opent de Hanzehof de deuren van de Oosterberg Buitensociëteit om ondernemers en participanten van dit gala te ontvangen voor een gezellige avond ouderwets netwerken. Onder het genot van de Crazy Piano’s gaan we weer contacten aan, halen we verhalen op en komen we aan het einde van de avond met de presentatie van een cheque voor Stichting Hartekind. 

Participeren kan al vanaf € 100,- (excl 9% btw) per persoon. U ontvangt dan netjes een sponsoringsfactuur een ticket voor dit netwerkevent. U kunt ook collega’s of bevriende concurrenten 😉 uitnodigen, neem gerust contact met ons op wanneer u meer wilt sponsoren en aan uw vrienden wil laten zien hoe groot uw hart is.